Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

OR-Laser újdonság


LRS EVO DIODELINE modellhez fejlesztett poradagoló bemutatása; gépipari kiállítások idén

Végre itt a tavasz, az idő egyre melegebb, a nappalok egyre hosszabbak, a lelkesedés is visszatér – az évnek az elkövetkező időszaka valóban „sugárzó” perspektívákat kínál!

A tavaszi lendületet az OR-Laser fejlesztései is tükrözik: az LRS EVO DIODELINE modelljéhez bemutattak egy új poradagolót. Tekintse meg a huzallal vagy poradagolóval kombinálható modellt a HANNOVER MESSE-n. Ezen a kiállításon belül rendezik meg „Girl’s Day”-t, amely arról szól, hogy minél több iskoláskorú lánynak mutassák be a szakmát. Az OR-Laser idén is megnyitja kapuit, hogy érdekességeket osszon meg a nagyközönséggel.

Teljesítmény-orientáltabb, terhelhetőbb, egyszerűen jobb. A modern világunkat ezek a tulajdonságok hajtják előre. Ezek nem csak ránk, hanem azokra az eszközökre is vonatkoznak, amelyek körül élünk. Ennek következtében a ma gyártott termékek a tartósság, pontosság területein már a határokat feszegetik. Ezeket a határokat újabb és újabb technológiákkal lehet kitolni. Ilyen az új poradagolóval történő hegesztés, amely jobb, megbízhatóbb eredményt nyújt a szerszámok gyártásánál és javításánál.

A porral történő lézeres felrakó hegesztés optimális megoldás, mivel javítások mellett módosításoknál is fel lehet használni. A kopó és korróziógátló rétegek felvitele során repedés és zárványmentes réteg képződik, a melegedési zóna minimáls, a minőség maximális.

Amennyiben Magyarországon szeretne megtekinteni egy OR-Laser gépet, akkor jöjjön el a 2015. május 12-15 között megtartott IPAR NAPJAI – Mach-tech kiálításra, ahol az IC-Hungary standjánál megtalálhat egy ECO-Lasert.