Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Tipikus Bihler alkalmazások


Az alábbiakban tekintse át velünk röviden a Bihler gépeken gyártott tipikus alkatrészeket.

A Bihler Maschinenfabrik Gmbh már több, mint 60 éve élen jár a stancoló, hajlító és összeszerelő szerszámgépek gyártásában. Mindegyik Bihler gép kiemelkedő produktivitással jellemezhető, az RM-NC és a GRM-NC gyártóközpontok birtokolják a „világ leggyorsabb stancoló, hajlító automatája” címet. Ideálisak olyan termékek gyártásához, ahol az évi igényelt darabszám a milliós nagyságrendbe esik.

Autóipar – milliárdos üzlet

Az autóipar egyre csak növekszik, a 2017-es évtől több, mint évi 100 millió legyártott gépjármű prognosztizálható. Felszereltségtől függően minden autóban találhatók villanymotorok: indítómotor, ablakemelő, tükör-állító motorok, szervomotorok, ülés állítás és még sorolhatnánk. Ennek megfelelően a világ felvevőpiaca a villanymotor-házakra a darabszámot tekintve is milliárdos nagyságrendű.

A Bihler gépein nagy sebességgel és nagy pontossággal gyárthatók az ilyen motor-házak, vagy csapágyházak, és perselyek. 100 mm átmérőjű stancolt – hajlított – hegesztett gépház esetében a körkörösség 0.1 mm.

Az oltókamrák – amelyek villamos berendezésekben az áram megszakításáért felelősek – nagy számban fellelhetők körülöttünk: főkapcsolókban, megszakítókban, biztosítókban. Ezeknek a gyártása is hatékony a Bihler gépeken. A ciklusidők átlagosan a felére csökkennek a régebbi más típusú gépekhez képest. Ezenfelül az NC-rendszereknek van egy további nagy előnyük a hagyományos rendszerekkel szemben.

Gyors átállások, egyszerű programozás

Az NC vezérlésnek köszönhetően 90%-al csökkentek az átszerelési idők. Ennek következtében gazdaságosabbá vált a kisebb szériás alkatrészek gyártása is.

Hegesztés

A tapasztalatok szerint az alkalmazások kb. felében szükség van hegesztésre. A Bihler 700 fős németországi központjában külön divízió foglalkozik a hegesztési technológiák, alkalmazások fejlesztésével. Nagy hangsúlyt kap a lézerhegesztés, amely egyszerű, pontos megoldást nyújt a hagyományos módszerekhez képest.

Amennyiben nagy sorozatszámú alkatrészek gyártásával foglalkozik, mindenképpen keressen fel bennünket, hogy megtalálhassuk Ön számára a  legjobb, legköltséghatékonyabb megoldást!